Recept
Den ständiga frågan, vad ska vi ha till lunch?
Stirrar in i kylen och upptäcker ett paket Kelda Thaisoppa, vad mer? Ned i våffeljärnet åker det två roast`n toast med lite soltorkade tomater, chevre ost och några kalkonskivor.
Kryddat med Dijonsenap och en kvist oregano blir det en läcker lunch.
Som avslutning en bit Citroncheescake som jag hade i frysen, den är så god!
Citroncheescake:
2 äggvitor (vispas för sig)
1,5 dl vispgrädde (vispas för sig)
2 äggulor
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 citron
2 dl creme fraiche
Vispa detta och blanda ner äggvitan och grädden, rivet skal och saft av en citron. Lägg allt i en form med avtagbar botten (eller pajform), krossa 4 digestivekex och strö över. Ställ in formen i frysen i minst 4 timmar.
Garnera gärna med ett par citronskivor och en kvist citronmeliss.
Låt det väl smaka.
torsdag 20 mars 2008
Man tager vad man haver...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
0 kommentarer:
Skicka en kommentar