måndag 14 januari 2013

Trött januari...

Så har vi då kommit en bra bit in i januari. Julen har varit lång och har innehållit både välbehövlig vila och umgänge med nära och kära. Nyåret firade vi i Leksand med nära vänner till oss. Numera bor dom i Göteborg så det blir inte så ofta som vi ses längre, desto roligare att ses är det ju då förstås.

Har fyllt på korgen med ljus inför denna ännu rätt mörka årstid. Ljus är en livsnödvändighet för mig.Vi inledde dock första arbetsveckan med att bli sjuka i vinterkräksjukan. Helgen som varit låg vi helt utslagna, minns inte när vi varit så här dåliga. Tyvärr verkar både dessa årliga sjukor ha en rejäl spridning just nu. Hoppas dock att vi har haft vårt för ett tag nu. Men nog om detta nu så måste jag bara visa min fina bricka som jag inhandlade på Hemslöjden i Leksand. Där fanns en hel del fint vill jag lova.

 

Visst är det ett underbart mönster från folkdräkten på brickan. Brickan är rejält stor 40x40 i diameter så där ryms en hel del.

Ett klippsdocksark fick också följa med, har alltid haft en förkärlek för dessa dockor,minne frånmin barndoms klipp hemma hos mormor vid köksbordet:)
 Här sitter Tilde dockan som jag beställde till Maja på 3-årsdagen. Hon får agera utfyllnad efter julpyntet som traditionsenligt åkte ut igår.


Önskar er som tittar in en fortsatt fin start på året och våren. Det blir trots allt ljusare dag för dag. Det gäller att ta vara på de små stunderna av ljus som är just nu. Var rädda om er och glöminte att sprita händerna;)

Kram Heléne


2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, visst behöver vi både ljus o värme...
Kram Anneli

cicci sa...

Åh vilken underbar blogg du har. Kika gärna in hos mig driver en blogg om lantliga barn, damkläder och lite inredning. utivarhage.blogspot.com
/Cecilia