söndag 1 april 2012

Lilla toaletten


Denna helg har inte bjudit på något vidare väder snö och sol i en ständigt växlande mix, så här har inte blivit särskilt mycket ute aktiviteter. Idag tog jag äntligen tag i att måla pärlspontspanelen i lilla toaletten. Så här blev det. Jag blev iallafall nöjd;) 


 Nu ser badrummet mer och mer ut som det var tänkt. Återstår dock att få lite krokar på plats och färg på dörr och dörrfoder.


Letar också efter en lämplig lampa som kan passa på väggen. Men det är ingen brådska så jag tänker inte stressa på med det iallafall.

Handfatet är så sött tycker jag och passar perfekt in på ytan som inte är allt för stor. Svårt att tänka sig att det stod en gammal vedspis, sönderrostad tyvärr på denna plats då vi köpte huset. Kanske vore kul att slänga in en före bild hihi.

Nu får vi hålla tummarna att vårvädret som iallafall jag blivit rätt bortskämd med nu ett tag åter visar sig. Tack för alla rara kommentarer om mitt kök, det värmer!

Allt gott och på återseénde snart hoppas jag
Kramar Heléne

2 kommentarer:

Villa Björkenäs Backen sa...

God kväll !

Så fint ! Med alla dessa inlägg som jag har missat.
Så fint med allt som ni gör. Tänk så härligt med resultat... jag lovar dig att jag längtar Sååå mycket att vi också kommer till det att man kan måla.
Men bara att grunden är på plats är så stor förandring ;)

Vad härligt ni har i ert kök. Vi håller också på att fundera hur köket ska bli. Funderar på dessa sista detaljer som är kvar...

Ha en fin påskvecka och lovar att kika in oftare men jag tror att du förstår hur det är ;)
Ibland har mer til för bliggandet och ibland mindre.

Ha det gott ! Kramar Sirpa

Gårdsromantik sa...

...(\(\..♥../)/)
..( '.')....('.' )
o(_")").(“(“_)o
”˜˜”*°•. ˜”*°••°GLAD PÅSK!!!

Kram Maud
Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet