söndag 25 mars 2012

Badrumsbilder



Här kommer då äntligen lite bilder på vårt badrum. Denna del av huset blev en helt egen avdelning bestående av badrum med toalett som vi valde att ha lite på sidan om. Fönstret är köpt på Järva byggnadsvård och gav lite mer patina till denna annars helt nya byggnad. För övrigt är detta ett väldigt ljust rum med tre fönster i söderläge. I denna del av huset har vi också vår grov -entré med tvättstugan i anslutning.



Vi valde att ha pärlspont på väggarna men då det är ett våtutrymme rekommenderades vi att ha denna variant som heter panelskivan. Vi blev väldigt nöjda med den. OOPS nu ser jag listerna i ett nytt perspektiv, det blir en grå ton på dem såsmåningom...jag och färgburken behöver vila från varandra ett tag till :)



Dörren in till badavdelningen är också ett fynd från samma byggnadsvård. Funderar på att ha någon typ av blästring med skrift i typ La baine eller bad kort och gott hih!



Golvet fick bli en klassiskt svart och vitrutig variant. Hittade ett skåp på IKEA som är svart med glasdörrar, där har vi badlakan och hygienartiklar. visar det senare blir lite mastigt i samma inlägg.



Badkaret hade vi tänkt oss ett klassiskt med antingen tassar eller liknande gammeldags men det gillade inte J så det blev en komprimiss och efter mycket letande hittade vi till slut denna variant med massage och bubbel. Så här i efterhand är jag rätt nöjd med det då vi får plats hela vår lilla familj i det. Det blev vårat lilla rekreationsrum på så vis.

Det var allt för denna gång. Önskar er alla en fin start på veckan och glöm inte att ställa fram klockorna. Jag och Maja har vår lediga dag imorgon då vi bara umgås och har det trevligt.

Kram Heléne

1 kommentarer:

Helena sa...

Vilket härligt badrum! :)