måndag 17 januari 2011

Lilla Maja kan "kevl"


Så är då julen ordentligt slut. I lördags var vi på den årliga julgransplundringen här i vår villaförening. Julen har verkligen dansats ut med alla medel!

Maja accepterade i söndags att så också var fallet. Ivrigt tog hon sig an uppgiften att klä av granen. Kan "kevl" är måttot nu. När granen väl var utslängd så hon satt hon länge och tittade ut genom fönstret och konstaterade att "Mamma granen är alldeles kävl" Under tiden snyftade hon lite grann. Jag sa att nu har alla träden i vår trädgård fått sällskap och småfåglarna kan nog gömma sig i granen ett tag och då var allt bra igen. Det svänger fort humöret i denna ålder och känslorna är emellanåt dramatiska.Som vanligt då det ska städas här hemma vill jag flytta om på saker. Det känns alltid mycket roligare att städa då. Nu fick alltså skänken åter flytta in i vårt kök. Maja har nu exlemparisk ordning i sitt skåp och kan lätt överblicka vad som finns....nåja ett tag till iallafall, Hon älskar att stöka till den lilla damen!


Nu ska jag och Maja sätta lite fart och kanske ta en sväng ner på stan i regnet. Visst är det märkligt att det regnar nu efter denna vargavinter vi haft sedan i november.
Önskar er alla en fin vecka!
Kram Heléne

2 kommentarer:

Marica sa...

Hejsan.

Härliga bilder på Maja och granen. Ja nog e de med lite vemod man slänger ut julen med granen. Men som det står i visan..men till nästa jul igen ja då kommer den igen för de har den lovat.

Jag önskar er alla tre en riktigt skön och bra vecka

Kram/Marica

Essay_writer sa...

cute little angel