söndag 28 februari 2010

Spirande vårdrömmar


I tisdags var jag förbi vid Ulriksdals slottsträdgårdar. Vilken härlig vårkänsla jag fick då jag klev in i växthuset som var helt enormt. Det droppade så fint från taket och fåglarna kvittrade. Ganska konstig känsla att det nu var så mycket varmare, i måndags hade vi ca 20 minusgrader. Det känns som om det kan räcka med vinter nu och bli lite vår på riktigt.

Här fick man skörda sina tulpaner själv direkt från lökarna, helhärlig känsla och så mycket färskare kan det ju nte bli. Fick med mig lite vårlökar också såsom pärhyacinter i blått och vitt. Nu blev det lite vårkänsla inomhus iallafall. Denna vecka är mamma på besök några dagar hos oss. Kanske hinner jag sätta igång med något litet projekt. Har ju min lediga dag imorgon;)

Bilderna får som sagt tala för sig själv. Hoppas ni får en bra vecka. Nu går vi in i Mars månad såå skönt och det är ju en vårmånad iallafall, med eller utan vårväder.

Vårkramar Heléne


3 kommentarer:

Anita sa...

Hej!

Fina bilder man blir att längta till våren.

Hälsningar från Dalom!

vita zara sa...

Hejsan
Men oj så himla underbart att få gå där och plocka blommor, sånt saknar man hos mig i Norrbotten.
Vilken härlig känsla du beskriver, då du kom in dit.
Så jättemysigt.
Vi har då full vinter här, som det ska just nu i vårt län.
Nu hoppas jag du får en härlig fin vecka.
Kram Zara

Marica sa...

Hejsan.

Vilka härliga bilder. Nästan så att man kan känna doften av våren när man ser dom.
Låter underbart att få vandra runt i växthuset och lyssna på fågelsången och samtidigt få andas in doften av alla de ljuvliga växterna.

Håller med dig om att nu får det räcka med vinter.

Ha det gott
Kram Marica