måndag 22 februari 2010

Bara vara helg med spa...


Den här helgen har jag varit med mina tre systrar, min mamma och min moster på en spa-vistelse i det genuina Dalarna. Det är verkligen helt fantastiskt att bara få åka iväg och umgås på tu man hand utan krav på att prestera eller göra en massa saker. Nu skulle vi bara umgås, njuta av varma aromabad och få massage från topp till tå.

Siljan spa


Att få känna hur alla trötta muskler slappnar av i ett varmt bad, utomhus i -18 grader, är en upplevelse. Vi fick många glada skratt då vi i badtofflor hasade ut i kylan. Synen måste ha varit rätt speciell med oss iförda badrockar med turbaner och vintermössor på våra huvuden. Att få sitta där i det varma vattnet med utsikt över nejden är en obeskrivlig upplevelse och något som jag bär med mig nu. Kan varmt rekommendera detta till var och en. Hela helgen blev lyckad med mycket glada skratt god mat och samtal vid brasan till sent in på småtimmarna.
Idag skiner solen här men temperaturen lovar inga längre promenader, hua. Måste väl säga att känslan av bad och värme gav mersmak, nu vill jag att våren kommer och den så efterlängtade sommaren. 


Maja på stranden i Österlen med en nyfunnen vän från Holland, vänskap finner inga gränser och språket är bara en liten del i kommunikationen mellan oss människor.

Visst är väl sann vänskap guld värd och jag är lyckligt lottad som har tre systrar, tack också mamma och moster för en toppen helg som vi så väl behövde!

För delad glädje är verkligen dubbel glädje!

Önskar er alla en fortsatt fin vecka med eller utan snö, fast ännu slumrar tyvärr våren. Idag ska jag införskaffa lite vårblommor att njuta av inomhus istället.


Kram Heléne

5 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Så härligt det låter med en spa helg!!!
Längtar verkligen väldigt mycket nu till lite mer värme!
Kram Anna

Marica sa...

Hejsan.

En spa helg låter inte helt fel. Oj va skönt det lät att bara få åka iväg och bara vara.

Risken är väl rätt stor att vi får vänta lite längre än vanligt på vårens ankomst.Men men under tiden som jag väntar så införskaffar jag tulpaner och pärlhyasinter i mängder och försöker att fixa till lite vårstämning inne.

Härlig bild på Maja och hennes vän på stranden.
Va härligt med barn, de har en sån otrolig förmåga att komunicera och förstå varandra utan ord.

Ha det så gott

Kram/Marica

Maria sa...

Det låter bra härligt med en spahelg och bara få vara i goda vänners sällskap.
Återvända hem pigg & alert för att ta del av alla härliga planer. Jag hittade in på din bakgård. Bara så mysig.
Kram Maria

Idyll och Inspiration sa...

Guud så härligt det lät med en mysig SPA helg med syskon när kylan tränger sig på utomhus.

ha det så gott kram tessan

vita zara sa...

Hejsan
Det där lät ju underbart att få rå om sig en stund.
Vilken söt blid med barnen på stranden, barnen är det finast som finns, och glada barn är så viktigt.
Ha en fin helg.
Kram Zara