onsdag 18 november 2009

Hall i förvandling del 3

Så kommer då äntligen lite mer bilder på hallen som sagt, jo det går sakta men säkert framåt det tar bara lite mer tid liksom...Lite ordspråk fick hänga i en grön girlang på väg upp i trappan, lite uppmuntran på vägen liksom, hihi


Så här ser det ut nu. Jag har fått upp ordspråket på väggen.
Det köpte jag på Vitt och vackert under deras invigningshelg i våras. (se länk bland bloggar)Förra helgen var vi inbjudna till Jul på Biskopsgården.

Maria och hennes familj öppnar på ett otroligt sätt upp sitt hem med fika i sannaste julanda. Att komma ut dit är verkligen helt otroligt och alltid lika inspirerande och trevligt. Tyvärr blev inga bilder tagna men detta hjärta var ett av mina inköp. Jag tyckte att det var så vackert som det var och klädde det bara med lite lingonris som jag och Maja samlade in på våran lediga måndag. Varje måndag har vi nämligen en ledig dag tillsammans, förutom helgen så är det den bästa dagen på hela veckan, bara jag och Majsan som på min mammaledighet, bättre kan man inte ha det.

I helgen blir det en tur till Taxinge slotts julmarknad det brukar vara en liten stämningshöjare så här inför stundande adventshelg.

Önskar er en trevlig helg
Kram Heléne

3 kommentarer:

Ninni sa...

Vad fint det blev i hallen Helene!!
Kram!

DESIGN by B / Lantligt förälskad sa...

Hej! :-)

Jag vill välkomna dig till min nyskapande foto/inredningsblogg DESIGN by B. Hoppas du kikar förbi & glöm inte börja prenumerera. För snart kommer nya fräscha julfoton.

Kram Benita

Anci sa...

Hej !
Tack för din kommentar hos mig ! Jag blev så glad :)
Tack också för boktipsen. Jag ska kolla upp dem så fort som möjligt. Kanske kan jag få någon av tomten :)

Kram
Anci