torsdag 27 augusti 2009

I goda vänners lag...

Jag har en väninna som jag kännt sedan barnsben. Jag känner mig väldigt priviligierad som har kunnat ha en så nära vän, nästan som en syster, under alla dessa år. Vi har följts åt med liknande intressen och utbildningar men i perioder i livet har vi ju inte setts lika frekvent då vi bott på olika orter.
Men det är lustigt med riktiga vänner, hur lång tid som än gått så känns det som att det inte var så länge sedan man sågs utan allt är precis som vanligt, liksom igår, och det är det som jag tycker är rätt unikt.


I somras var vi, vår lilla familj, på besök i hennes föräldrars sommarställe i Bohuslän. Att komma till deras lilla dockskåpshus är som att komma hem på något vis. Tänk alla år och roliga somrar som vi spenderat där under årens lopp, alla minnen med glada skratt och upptåg...Alla underbara räkaftnar med färska räkor från Smögen, alla deras släktingar och vänner som fyllt upp huset genom årens lopp med glada skratt och sånger...


Min vänninas son Axel och vår lilla Maja har vuxit upp tillsammans och är som ett gammalt par ibland.
Här en bild från trädgården då de tu sitter och filosoferar över frukosten en tidig augustimorgon. Jag tycker bara att dom är alltför söta! Axel delar frikostigt med sig av frukosten till sin vän Maja.

Tack Britt och Gunnar för några toppendagar hos er i ert underbara sommarhus!

Vill passa på att önska er alla en riktigt härlig sista augustihelg, snart går vi in i september månad. Var rädda om er och era vänner.


Kram Heléne

2 kommentarer:

Pysselpalatset sa...

hej, visst det är guld värt med vänskap. Läste ditt inslag om att "ernsta" till det likte.. skrattar gott. han har verkligen effekt på oss den där ernst. ha nu en god sista augustihelkg... själv ska jag på surströmmingsskiva.

Marica sa...

Hejsan.

Vilken härlig bild på de små vid frukostbordet.

Bordet och pallen är helläckra, antar att de är väldigt gamla.

VAR får man tag på de små trälådorna som står bredvid varje tallrik på bordet?

Vad fort sommaren gått, nu är augusti snart slut och hösten närmar sig med stormsteg,har vi tur så kanske septenber blir riktigt varm (brittsommar)så att vi får njuta av värmen ännu ett tag.

Ha det så gott
Kram/Marica