onsdag 6 maj 2009

Lite piffning av vår wc

Vår gästtoalett på nedre plan har sett sina bättre dagar tills vi vet hur vi vill ha den så får det bli lite piffning så länge av det utrymmet.

Toaletten är inte särskilt stor och består av ett litet duschutrymme som vi knappast använder alls. Tack vare att vi har ett normalstort men frostat fönster här inne så är utrymmet ändå väldigt ljust och luftigt som helhet.

Nu blev det lite härlig sommarkänsla här inne. Bordet i trä förde in en lite mjukare känsla. Helst skulle jag vilja sätta upp pärlspont här inne, får bara övertyga min andra hälft först om att det är så vi vill ha det hihi...lite olika förvaringskorgar till skrymmande saker, roskorgen är fylld med blöjor, så slipper man fula blöjpaket;)Tills skärgårdslivet börjar får ljusstaken och tvålförvaringen pryda vår toalett här hemma. Majas favorit är den lilla muggen, gissa vad hon gör med den...Majas lilla sommarkit pryder sin plats, nu med spetsmammeluckerna ocksåMitt lilla bord som jag fyndade på loppis får agera kommod, funderar på att såga ur en fasning i mitten i bakkant för att den ska passa bättre. Med lite tassar under benen så skulle den också kunna bli lite högre så att det skulle upplevas som om handfatet vilade på bordet. Jag vill prova först att det funkar bara innan jag går lös på bordet. Understa hyllan den vita zinkboxen med kors innehåller vårt lilla husapotek, boxen fyndad på Claes Ohlsson

2 kommentarer:

Marica sa...

Hejsan.

Oj va mysigt det blev på gästtoaletten,det ser verkligen riktigt romantiskt ut.
Bordet du fyndat på loppis är ju jättefint, håller med dig, det skulle nog bli riktigt bra med handfatet vilande mot det.
Undrar just vad det är Maja använder muggen till, kan det va till vattenlek måntro.

Ha det så gott
Kram/Marica

Annah of Sweden sa...

Vilken sommarkänsla jag fick av din toalettstyling! Fyndigt med bordet!
Jag gillar själv att fynda på auktioner och mixa med nya lyxiga prylar som gör looken komplett.
Ha en trevlig vecka!
Anna
Annah of Sweden