torsdag 28 maj 2009

Vårrensning

Idag har jag rensat och skurat ur mitt linneförråd. Linneförrådet är beläget på ovanvåningen i anslutning till vår tvättstuga. Tidigare bestod vårt hus (byggt 1923) av två lägenhter. Nu är alltså detta kök tvättstuga och det är superpraktiskt då alla sovrum och klädförvaringar finns här uppe. Det som jag nu förvarar vårt linne och badlakan i är ett gammalt skafferi med pärlspont på väggarna och orginalhyllor, vint och dant fast jag älskar det utrymmet!!

Tyvärr har här regnat hela dagen och det betyder, inga bilder från detta utrymme idag, så ni får se lite bilder från vårt hus och resterande inköp från min inspirationsresa till Dalarna. Men mestadels från mitt kök.



På min kökshylla, inget nytt under solen hihi
men visst ser det gott ut med kaffebönorna i en glasburk



Denna fågelbur fick följa med hem från Dalarna, gillar den så fulfin liksom;)



Citrus naturell och ljuvligt god Lemon curd till kvällsteéts kex, mums




Korgen är från House doctor och inköpt vid Mormors hus, då jag köpte den hade jag tänkt mig Mårbacka pelargoner i den...nu hamnade lite olivoljor och vinäger flaskor däri istället, fast jag är rätt ombytlig av mig...

Etiketten i blomkrukan
www.skarpkalligrafi.se Inköpt hos Maria på Biskoppsgården, den är en del av en ask poesi träd, jättevackra texter tycker jag.

Ja det blev inte så sammanhängande i dagens inlägg men bilderna kanske kan inspirera något.

Trevlig helg på er alla och jag hoppas verkligen att det har regnat färdigt för denna gången!

Kram Heléne

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Fågelburen va ju superläcker.
Ja visst är det skönt att få sortera ur och snygga till i skåp och andra utrymmen, men blir liksom lite mer inspirerad att ta tag i det när det blir ljusare och varmare ute.

Ha det så gott
Kramar/Marica