fredag 13 mars 2009

Trevlig helg

Lite mumsig äppelkaka med vanljsås till fredagsfikat är aldrig fel. Låt er väl smakas!

'
Brödfatet köpte jag till vårt bröllop i somras. Det är virkat och stärkt på något vis.En härligt krispig bukett tulpaner känns alltid rätt.

Här har snön vräkt ner under veckan och det känns som om man befinner sig i en igloo. Vart tog våren vägen, det är ju ändå i mitten på mars?

För er som missat min pågående tävling, lägg en kommentar nu dragning 16/3 Jag hoppas verkligen inte att jag skrämde bort er. Det var mest kul att göra tävlingen lite annorlunda och få alla att tänka till lite extra:)

Önskar er alla en skön helg, med eller utan snö

Kram Heléne

5 kommentarer:

Mamma C sa...

Så gott till fikat med äppelkaka. Ha en fin helg du med.
Jag har oxå tävlin hos mig.
Kram Mamma C

Marica sa...

Hejsan!

Låter jättegott med äppelkaka och vaniljsås, blev riktigt sugen själv på det när jag såg bilden. Otroligt sött brödfat du har.

Vår eller vinter? ja ibland har jag undrat.
Men nu ska det bli flera plusgrader i veckan som kommer så de vore väl attans om inte våren äntligen är på ingång nu.

Ha en riktigt skön helg

Kram/Marica

lyckebrant sa...

Hejsan Fru Sirlig!
Skulle du vilja berätta för mig hur man går till väga när man länkar tex tävlingar till sin blogg?
Sugen jag blev på äppelkaka!
Ha en trevlig helg!
Rose-Marie

Fru Sirlig sa...

Hej Rose-Marie.

Det enklaste sättet (och det som de flesta använder) är att lägga till en ny "Bild Gadget" och i den ange adressen till den bild du vill använda och skriva in länken till tävlingen. Bildadressen får du fram om du högerklickar på en bild, väljer egenskaper och sedan markerar och kopierar adressen som anger bildens plats (kan vara lite knepigt... "trippelklicka" eller klicka och dra musen förbi slutet på adressen.. det brukar finnas mer information än den som syns direkt). Länken till tävlingen får du enklast genom att högerklicka på titeln till tävlingen och välja att kopiera genvägen. Skriv sedan vad du vill i titelraden på "bild gadgeten" och spara så har du en tävlingslänk klar.

En lite mer avancerad modell är den jag använder, då använder jag en "HTML-gadget" och skriver in länkar m.m. själv. Fördelen är att alla tävlingar ligger i samma gadget, nackdelen är att det är lite mer avancerat att få till.

Lycka till!

Kram, Helene.

Marie sa...

Ser gott ut med äppelkaka och vad fint det virkade fatet var!

Lovar att svara på ditt mail, har bara inte hunnit än!

Ha en trevlig lördagskväll!
Kram Marie