lördag 13 juni 2009

Ljuvliga kaffestunder

Maja älskar att leka med sin nya servis. Hon fick ju en teservis från Oskar och Ellen som hon lekt otroligt mycket med. Nu har hon dessutom fått ett litet kaffe och latte set från IKEA i härliga pasteller och riktigt porslin. Gissa om hon är nöjd då det skramlar och slamrar om koppar och fat.Varje morgon bjuds mamma och dockan de mest kulinariska kaffesorter och muffins av Maja. Jag njuter verkligen av dessa lekstunder lika mycket som min lilla dotter. Blir lite sentimental då jag tänker på att denna mammatid inte kommer igen, vad gör väl det då om inte inläggen på bloggen duggar tätt eller jag får tid att måla och fixa så som jag tänkt....men ändå är det så lätt att känna en viss prestationsångest då och då, speciellt när jag ser alla kreativa duktiga bloggare som verkar ha hur mycket energi och tid som helst, då funderar jag på om det är värt det. Jag vill ju att det ska vara en inspiration och glädjekälla med bloggandet och många av er inspirerar verkligen,Tack!
Majas lilla bebis som hon nattar och matar och sjunger för hon är bara för go vår lilla Maja.

Det viktigaste för mig är ändå min familj och vår helt underbara lilla dotter, hon är det bästa vi har. Tack för fina kommentarer i förra inlägget på Mors dag. Här regnar det idag med och tid i trädgården får vänta. Kanske jag ska ta tag i mitt garderobsprojekt som väntat länge nu, hur kan garderoben vara proppfull när jag inget har att ta på...:) ?


Önskar er alla en bra vecka, var rädda om er och varandra!

kram Heléne

4 kommentarer:

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Hejsan!
Himla fin servis Maja har och allt annat här på bloggen också! :o)
Ha en härlig söndag,
Lydia

lottens vita och gröna sa...

oh så fint lilla maja har, man blir ju ta mig tusan fika sugen, blink!

det här med bloggpress är nåt jag går igenom emellanåt, man måste hitta ett sätt att förhålla sig till allt och släppa tankar som om man är sålig på att kommentera och så, man ska bara göra det när det finns tid och lust, du ska iaf inte känna att du är ensam, blogga ska vara presslöst!

varmkram lotten

Marica sa...

Hejsan!

Vad mysigt det låter med dessa små fikastunder tillsammans med Maja, jag förstår om ni njuter båda två.

Vilken fin service du hittat på IKEA till henne, färgerna är ju jättehärliga.

Jag håller med dig,det gäller att ta vara på tiden med barnen när de är små och njuta av den tiden så mycket man kan.

Ha det så gott
Kram/Marica

Milly sa...

Vilken fin blogg du har.

Är allt bra med dig?
Kram