tisdag 3 februari 2009

Till min kära syster...

Till min kära syster... ja precis så stod det, på det vackra kortet...


Vintagebild, två systrar

Detta inlägg är tillägnad min kära syster Anneli. Igår när jag öppnade brevlådan så låg där ett stort paket...hm tänkte jag, har jag beställt något? Kanske en present till Maja, numera är det hon som får paket från våra släktingar hihi.


Bild. Vår mamma och hennes äldre syster

Men det visade sig att det var till mig. På kortet stod det så här: "Till min kära syster Heléne Ett litet vinterpaket som gör dig varm, smörj så väl ben som barm" Hon är rolig min lillasyster. Hur gulligt som helst tycker jag. Där låg lite spaprodukter samt en stickad vit sjal. Det var den som skulle värma barmen antar jag... hi hi. Jag blev så rörd till tårar, det blir jag i och för sig allt som oftast. Tack snälla lillasyster, du är allt för go och omtänksam. Många kramar till dig från mig.

Det är ändå något väldigt speciellt med systrar, någon som verkligen känner en innan och utan. Fast när vi var små var det ofta bråk, förlåt syskonkärlek kallas det visst ;)

Vad vore väl livet utan en syster... och jag är rik, för jag har tre! (
Tack mamma och pappa för att ni satte oss till världen).

Visst är hon söt min mamma som ni ser till vänster på kortet ovanför. Jag lovade ju i ett tidigare inlägg att jag skulle leta fram en bild på henne och hennes syster.

Apropå Maja och mamma. måste bara få berätta för hon är så himla rolig och go och börjar prata mer och mer. Allt som oftast kommer lilla Maja och ska pussas, såna där goa blöta pussar ni vet, med öppen mun medans hon med eftertryck säger mama mama i olika tonlägen.

Sänder er bloggvänner lite Maja pussar också, dom är så goa.

Ha en bra dag allesammans, i morgon är det dags för ny tävling... Välkommen åter då!

Kram, Heléne

3 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

De är för härliga de små när de förärar en med deras blöta pussar!!!
Kram Anna

Mamma C sa...

Lika roligt som det är att ge bort saker. Blir man lika glad av att få. Så där lite oväntat oxå, och vem är inte blödig.
Kram Mamma C

Fru Ekeby sa...

Härligt att bli överraskad bara så där! Det behövs mer vardagsöverraskningar! Spännande med skåpet, när får vi se det? Hälsningar från Fru Ekeby.