torsdag 19 februari 2009

Som dag och natt...

Hej alla vänner!

Ljuset börjar så sakteliga återvända, har ni också märkt det ?


En doft av vår i mitt kök...


Denna vecka har verkligen gått fort, kanske också beroende på att vi tillbringade helgen hos mina svärföräldrar. På något underligt vis så växer ändå tvätthögarna... hm och huset skriker efter lite vårputs på fönstren. Jisses så avslöjande detta vårljus är, allt syns verkligen då solen tittar fram igen, fast det är förstås mest positivt med det återvändande dagsljuset.

Lite tulpaner och äppelkvistar i en vas är enkelt och vårlikt tycker jag.


Lite kvällsmysbilder...

Fikat står uppdukat

Ville bara visa er lite kontraster genom att ha dag och kvällsbilder, vilket föredrar ni?

I helgen ska vi bara vara hemma och ta det lugnt, fast jag ska försöka ta tag i i lite möbelmålning som bara står och väntar.

Vad ska ni göra? Det är alltid så spännande att läsa om andras helger eller resplaner. Vad ni än gör så gör det bra:)

Önskar alla som tittar in här hos mig en riktigt mysig och god helg med eller utan blogg spelar ingen roll Jag uppskattar om du vill lämna ett litet avtryck innan du går. Smaka förstås gärna på fikat också hihi!


Kram Heléne

4 kommentarer:

anneli sa...

Ååh, härligt. Bilderna är fina i både dagsljus och kvällssken...jag är mest förundrad över att chokladfatet ser orört ut, jag menar, du tog kanske dagsljusfotot precis innan skymningen..hihi. Hoppas du får en mysig hemmahelg med målning och kanske "slipper" du lilla Majas hjälp i färgburkarna.
Kram Anneli

Marica sa...

Hejsan!

Jag håller med dig, nog är det så att det efterlängtade vårljuset avslöjar en del och påminner en om att det är dags att ta fram putstrasor och dammvippor.

Skönt att ha en helg och bara pyssla med det man känner för.

Ha nu en riktigt bra helg
Kram/Marica

annashusidingtuna sa...

Nu måste jag gå ut i trädgården och plocka in lite äppelkvistar!!
Ha en trevlig helg!
Kram Anna

Familjen lantliv sa...

Angående kvälls eller dagsbilder, så tycker jag det är fint med kvällsbilder när det finns ljus tända. Dagsbilder är ju alltid bra om man vill få med detaljer.
Önskar dig en mysig helg!

Kramiz Jenny