fredag 23 januari 2009

Tvättstugedrömmar del II och en liten tekniker...


Jag lovade ju att visa lite mer bilder från tvättstugan i mitt förra inlägg om denna del av vårt hus. Dessvärre har jag haft problem med att komma åt mina bilder på servern ett bra tag nu grrr... jätteirriterande faktiskt. Dessutom har
överföringen av bilder på Blogger inte funkat alls emellanåt, men vet ni... lugn bara lugn, Maja har löst det, hi hi!

Hon är ju väldigt teknikintresserad den lilla damen. I går kväll fick hon fatt i vår sedan länge kasserade digitalkamera. Hon tar upp den trycker på lite knappar men inget händer....hmm. konstigt....Vad gör hon då? Jo hon tar och dänger den i golvet, aj aj då.

Maken skriker till något försent, "oj oj nu är den nog helpaj" hör jag honom muttra lite inifrån rummet... sedan hör jag ett glatt tillrop "Heléne vet du vad!!!?? Maja har lagat kameran!! den funkar nu!!!" hi hi

Ja ni, så kan det gå, så nu har jag en egen bloggkamera igen. Tog därför lite nya bilder från tvättstugan. Obs. tvättstugan är inte klar i detta skick utan ska målas om och i första hand är det luckorna som är på gång. Här följer alltså lite "före bilder". Gardinerna är dock nya och kommer från Miljögården.Som sagt, luckor och lådor väntar på ommålning. Till höger i bild syns tvättkorgar från Åhlens. Innanför dörren har vi vårt linneförråd som ni kanske får se lite längre fram.Det som är roligt är att luckor och skåp är original från 1923, dock inte med nuvarande färg på luckorna, den hade dom förra ägarna valt.Köpte några glasflaskor på IKEA och hällde upp tvätt och sköljmedel, på baksidan av etiketterna står det vit- kulör- eller sköljmedel då det vore trist att råka ta fel. ;)En ljuvlig liten klänning inköpt av farmor till sommarens saftkalas, hi hi! Jag fick en vuxenmodell så att vi ska matcha varandra. Klänningarna är från förra sekelskiftet och ska tydligen vara uppsydda på en känd elevskola som jag inte minns namnet på nu. Återkommer om nu någon skulle vara intresserad, jag tycker iallafall att sånt är jättekul.

Trevlig helg, på söndag är det vinstdragning!

Kram, Heléne.

3 kommentarer:

Bokmalen sa...

Ja, vad är dagens lärdom av det då?? Kanske att man inte ska underskatta barn!!??? Perfekt att kameran fungerar igen! :)
Vad fint ni har det! Visst får vi se bilder när det är helt klart!?? Ha en trevlig fredagkväll!
Kramen, Maria

Mamma C sa...

Säger bara wooow vilken tvättstuga. Så fint det är, tycker det är coolt med skåp och luckor som är så gamla. Snyggt med skölj och tvätt i flaskor oxå.
Ha en trevlig helg.
Kram mamma C

Marica sa...

Jätteläckert med gardinerna i tvättstugan. Teknik-Maja, undrar om jag kan få lämna mina trasiga teknikprylar till henne.Tvättstugan blir nog helläcker när du är klar med den.

Ha en bra helg

Kramar