fredag 9 januari 2009

En doft av vår...

Vad sägs om...



Alldeles krispiga härliga tulpaner i en vacker vas...



Lite underbar väldoft i form av badbomber...



badoljor eller badsalt att strö i badvattnet...



Vackra tvålar till dig själv och gästerna som är på besök...


Så här års är det verkligen härligt att få frossa i lite färger i form av pastelliga tulpaner eller andra vårblommor.

Att ta hand om sig själv är också viktigt. Jag tycker det känns lite lyxigare att få unna mig lite extra härliga spaprodukter och vackra tvålar som också blir en prydnad i badrummet. Fast det gäller ju att använda dem också, det är ju en färskvara som allt annat.

Sköt om dig du också som nu läser det här och unna dig lite vardagslyx i den form som får just dig att må bra och som gör livet lite extra härligt att leva:)

Önskar dig en riktigt underbar helg med dig själv, familj, vänner och fyll den av livets goda i alla former, för det är du värd!

Kram Heléne



Snart kommer jag att ha en tävling så håll utkik. Som en uppskattning för att just du och så många andra besöker min blogg och för alla snälla uppskattande kommentarer. Det gör mig jätteglad!

7 kommentarer:

Stina sa...

Oj, vilken härligt inlägg. Ja, det där färgerna och dofterna ger en lite styrka i vardagen. Det ska vara mysigt att leva!:-) Kram

Anonym sa...

Tulpaner tulpaner, finns inte vackrare blommor vid denna årstid, man får verkligen vårkännslor av att se dom. Själv fick jag en ansiktsbehandling( Decleor Lyx)i julklapp, den ska jag utnyttja för att ta hand om mig själv och få en njutningsfull stund i vardagen. Som det står på presentkortet jag fick...Om du inte tar hand om din kropp,var ska du då bo.

Ha en riktigt skön och mysig helg
Kramar

Fru Sirlig sa...

Så sant, kunde inte ha sagt det bättre själv. Hoppas du får en riktigt härlig stund!

Kram Heléne

Mamma C sa...

Mmmmmm, riktigt känner doften av allt det härliga du visar på dina bilder idag. Klart man ska unna sig lite lyx i sin vardag. Ha en bra helg du med.
Kram Mamma C

Granne med Selma sa...

Vilken underbar layout du har på din blogg! Och hur i hela friden har du fått till den där fliken uppe i högra hörnet som gör att man kan komma till bakgården? Otroligt läckert!
Kram

bykerstin o. butikblandannat sa...

Va glad jag blev när jag hälsade på här! Vackra tulpander och härliga spa grejer. Håller verkligen med dig - att ta hand om sig är superviktigt! Det får jag nog säga att jag har gjort idag. Unnade mig en bunt vita tulpaner och inpackning i håret..
Jag har faktiskt inte varit på Biskopsgården ännu, men jag vill väldigt gärna ta mig dit! Följer ju bloggen - ser ut att vara väldigt mysigt och inspirerande!
Hoppas att du får en skön helg!
Kram Kerstin

Unknown sa...

Åh! Vad inspirerad jag blev!!! Nu fick julen åka ut här hemma också. Trots att julstjärnorna i fönstret var sonens favorit. Imorgon blir det lite nya krispiga tulpaner till köket och en och annan ny och pigg (!) blomma til fönstren!