söndag 28 december 2008

Majas fina julklapp


Majas nya fina skrivbord som hon fick i julklapp. Just nu står det i köket och tanken är ju att hon ska´ha det på sitt rum såsmåningom. Jag tyckte bara att det var så fint så det får stanna i köket ett tag. hihi

Visst är det sött...


Mina fina lingonkransar med spetsband och kuddarna i soffan från Himla.En liten glimt av vår gran, dekorationerna får sitta något högre upp i år för en liten Majas skull...

6 kommentarer:

Mamma C sa...

Jättesött skrivbord och stol som hon fick. Söta lingonkransar i fönstret. I en viss ålder gäller det att ha mycket lite högre upp en vanligt.
Kram mamma C

Marica sa...

Vilka söta lingonkransar, jättegulligt med spetsbanden i dom.Ja det gäller att hänga pyntet högt,på något underligt sätt så växer armarna vid behov i denna ålder. Vad fint det blev med med det supersöta skrivbordet i köket och med den ljuvliga buketten på den lilla stolsryggen.
Ha det så gött
Kram Marica

Vita ljuva tankar sa...

Vilket urgulligt skrivbordset! Sött dekorerat med buketten därbak.
Så fint med kransar i fönstret.

Jag hade en lite klåfingrig dam på besök igår som försökte plundra granen ;) Nu hänger allt pynt en meter ovanför golvet :)

Kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Ljuvligt är nog det ord jag söker för att beskriva skrivbordet och stolen:) Jag tycker verkligen du gör rätt som njuter av Majas skrivbord till hon har nytta av det:)

Kram Annica

Nettan sa...

Men vilket sött skrivbord, förstår om det får stanna i köket ;0).
Härliga bilder fr. ditt Julpyntade hem =0)
God fortsättning..
Kram Nettan

Mamma sa...

¨Jättefint arrangerat. Du är så duktig. Väntar på nästa inlägg.

Kram Mamma