söndag 20 april 2008

Vacker nappförvaring

Har ni som har eller har haft barn i nappåldern märkt att man aldrig hittar en napp när barnet skriker... trots att man investerat i massor av nappar? Eller är det bara Maja som lyckas förlägga dem överallt?

Hmmm, nåja.. nu har jag löst problemet genom att inhandla en "napp-påse", en vacker skapelse inhandlad på Fullerö handel samt en "napp-låda" inhandlad på Cult Design.


Påsen gör sig riktigt bra i köket där den pryder ena fönsternischen.


Och "napp-lådan" får stå för det lite mer moderna inslaget.

5 kommentarer:

Mamma C sa...

Vilka bra förvaringar för napparna. Visst kommer man ihåg detta fenomen när barnen var små. Hur många nappar man ändå hade så hittade man alrig någon när man skulle ha en.
Kram mamma c

Loppisliv sa...

Ja nästan så man glömt bort...min yngsta fyller 14 i sommar så det var ett tag sen sist...minns ialla fall att när de började bli upp mot året så fick nappen stanna i sängen så den låg alltid där redo när det var dags för sovstunden.....Napplådan var fiffig...Kramis Paula

Mamma Millan sa...

smart...o fint med!!!
Vi hade en speciell napp burk!!!!En fin gammal plåtburk!!

Härlig fika du bjussar på nedan!!!

Ha det så fint!!
Soliga lördags kramar Millan!!

Making it lovely (SP) sa...

Hihi, så sött, det skulle man ha tänkt på när man letade nappar under en dammig soffa, haha. Praktiskt och fint!

Kram
Gunilla

Marie sa...

Min stora hade aldrig napp, men den lilla är en riktig nappälskare! Jag försöker att lägga dem i en särskild burk, men ibland får man verkligen ge sig ut på nappjakt i hemmet, hihi. Den där napplådan från Cult har jag också sett, den är jättesöt!

Kram Marie