måndag 28 april 2008

Lite guldkant på tillvaron...I fredags var jag i vår kungliga huvudstad och hade picknick på Djurgården med min ena systerdotter, vi hade nog inte kunnat välja en bättre dag. Avslutade dagen med ett glas vin i solnedgången vid Saltsjöns kaj. Tyvärr hade jag missat att få med mig kameran för att fota Körsbärsträden i Kungsträdgården. Fångade dock en bit av dem med min mobiltelefon, oj vad det var vackert med alléer av körsbärsträd i full blom. Maja sov gott i sin vagn.

Lördagen ägnade vi en del tid i trädgården, jisses vad man längtat efter detta under de mörka vintermånaderna. Äntligen!!Visst är den vacker min nya zinkkruka med ingraverade vita små blomster. Den fick jag av min svärmor, hon vet att hitta på hon. Det är så gulligt med den lilla skylten "Välkommen till min trädgård". Nu står den på väg ut till trädgården vid min altandörr. Nästa gång ska jag visa lite bilder från min trädgård.

5 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så vackert med körsbärsblommning!
Krukan var bedårende med sin lilla skylt!

Kram Maud

Nettan sa...

Så vackert det va med alla blommande körsbärsträd =0) & krukan va jättefinsnäll Mor du har!
Kram Nettan

Mamma C sa...

Visst är det vackert nu när alla träd slår ut i blom. En verkligen fin kruka du fått.
Kram Mamma c

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Körsbärsträd i blom...Mmmmm ljuvligt! Krukan är jättesöt!

Kram Annica

Kära Stina sa...

mmm låter härligt med picknick och vin.. och biscottisarna verkar mumsiga! Ja.. hehe beach 08 får ta och vänta lite... Vackert träd och vacker kruka! Yes, nu blir det valborgsfirande som heter duga! :)